netPUBLICA Alapítvány
   Köszönettel fogadjuk
megtisztelő adományaikat a
10409015-50485557-55501016
számú bankszámlánkon!

Adószámunk: 18262809-1-43

netPUBLICA Alapítvány
npca@netpublica.hu
Online szótárak
Egy jelentés felől összegyűjtött és hálózatban szerkesztett központi adatbázis­ból készült angol-magyar és magyar-angol szótár, valamint magyar szinonima és magyar egynyelvű szótár ingyenes elérését támogatjuk. Az elérhető adatbázis magyar tudományos fejlesztés eredménye!

Civil szervezetek online megjelenésének támogatása
Alapítványunk több országos és regionális civil szervezetnek segít weboldalak tervezésében, elkészítésében, domain regisztrációban és weboldal üzemeltetésben.2018. - Színjátszás, drámapedagógia
Önkénteseink iskolai ünnepségek műsoraként bemutatható történelmi színdarabokat készítettek. Ezen színdarabok rendezése, a diákok felkészítése, valamint a díszletek megalkotása is alapítványunk munkája volt. Ezen színdarabok az ország több helyszínén, különböző iskolákban lettek bemutatva.

2017. ősz - Teremfestés
A kispesti Gábor Áron Általános iskolában tantermi "freskót" készítettünk a diákokkal közösen.

2014. ősz - ARH online kérdőív
Az Állampolgári Részvétel Hete civil kezdeményezéshez csatlakozva online kérdőíven gyűjtöttük a résztvevő állampolgárok véleményét, immár harmadik alkalommal.

2013. ősz - Házasság - Szövetség
Pedagógusok és felnőtté váló ifjak részére rendezvényt szerveztünk "Házasság – szövetség" címmel, mely keretében a társválasztás és házasság bibliai modelljéről voltak előadások és helyzetgyakorlatok.

2013. tavasz - Multi Média civileknek
A NEA-TF-12-SZ-0652 pályázat segítségével alapítványunk a civil szervezetek munkatársainak tartott képzés tananyagát tette közzé oldalunkon.

2012. ősz - ARH online kérdőív
Az Állampolgári Részvétel Hete civil kezdeményezéshez csatlakozva online kérdőíven gyűjtöttük a résztvevő állampolgárok véleményét.

2011. ősz - Olvasás gyakorlást segítő oldal
Az NCA-NK-11-A pályázat segítségével alapítványunk egy magyar anyanyelvi oktatást támogató online alkalmazást fejlesztett.

2011. Tavasz - Online vetélkedő az Európai Unióról
Az ismeretszerzés egyik hatékony formája a különböző vetélkedőkön való részvétel, ahol a versenyszellem kutatásra, tanulásra ösztönzi a résztvevőket. Ezért készítünk online vetélkedőket iskolások részére.Tudományos publikációk
A magyar nyelvű tudományos dolgozatok, esszék megjelenítése, tárolása alapítványunk egyik alap célja. Oldalainkon fiatal kutatóknak, phd hallgatóknak is biztosítunk publikációs lehetőséget! Oldalunk fejlesztésén önkénteseink dolgoznak. Reméljük hamarosan elindíthatjuk!